Čokoládově malinový tart s bohatou vrstvou šlehačky

Recept Čokoládově malinový tart s bohatou vrstvou šlehačky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Znáte někoho kdo by nemiloval kombinaci čokoláda, maliny a šlehačka? Dokonalá kombinace chutí. Když tento koláček ochutnáte, tak budete nadšeni. Není vůbec složitý pro přípravu a zaručeně bude chutnat i vám.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Korpus:

75 gcelozrnné sušenky
75 gmandlová mouka
70 gmáslo

Krém:

250 mlsmetana ke šlehání
125 gtmavá čokoláda
1 ksvejce

Krém II:

250 gmaliny
2 lžícemalinový džem
250 mlsmetana ke šlehání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Sušenky rozmixujeme a smícháme s mandlovou moukou a rozpuštěným máslem. Vymačkáme do pečící formy o průměru 20 cm a pečeme na 180°C asi 5 minut.
  2. Mezitím si ve vodní lázni rozpustíme hořkou čokoládu spolu se šlehačkovou smetanou. Nakonec zašleháme jedno vejce.
  3. Připravený krém vylijeme na předpečený korpus a spolu ještě pečeme na 160 ° C 15-20 minut. Necháme vychladnout a navrch natřeme malinový džem.
  4. Posypeme malinami, můžete použít také čerstvé. Nakonec navrstvíme vyšlehanou šlehačkovou smetanu a necháme v chladničce vychladit.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit