Dezert, který nejen skvěle vypadá, ale tak i chutná. Přesně takové jsou tyto řezy s pravou pařížskou šlehačkou. Kamarádka mě nedávno poprosila, že by potřebovala upéct něco do práce. Vyzkoušela jsem proto tento recept. Byla to sice výzva, ale rozhodně to stálo za to. Dezert je neskutečný. Autor: Lucie Rakušanová
Dezert, který nejen skvěle vypadá, ale tak i chutná. Přesně takové jsou tyto řezy s pravou pařížskou šlehačkou. Kamarádka mě nedávno poprosila, že by potřebovala upéct něco do práce. Vyzkoušela jsem proto tento recept. Byla to sice výzva, ale rozhodně to stálo za to. Dezert je neskutečný. Autor: Lucie Rakušanová
Řezy s pařížskou šlehačkou chutnají skvěle a na první pohled vypadají jako z cukrárny. Jejich příprava obecně není příliš náročná. Mně dala nejvíc zabrat hlavně dekorace, kterou si ale můžete upravit přesně podle své fantazie.
Povrch řezů můžete dozdobit ještě podle své fantazie. Já jsem použila čokoládový posyp, ale hodí se i hobliny čokolády. Případně můžete ozdobu úplně vynechat. Řezy vypadají perfektně i bez ní.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě