Máslo s cukrem, vajíčkami, zakysanou smetanou utřeme do hladka, přidáme prosátou mouku s práškem do pečiva a na závěr přimícháme bílý jogurt.
Z připraveného těsta připravíte 5-10 plátů těsta. Záleží na tom, jakou velikost chcete a jaké tlusté těsto chcete.
Těsta upečeme v plechu, který jsme vymastili tukem a vysypali moukou při teplotě 180 stupňů. Jeden plát se peče cca 10-15 minut (sledujeme).
Všechny suroviny na přípravu nádivky (kromě másla) uvaříme na hustý pudink a necháme ho mírně vychladnout. Do mírně vychladlého pudinku přidáme na kousky nakrájené máslo a mícháním ho rozpustíme.
Krémem potřeme všechny pláty těsta a poklademe je na sebe. Můžete potřít i poslední (vrchní) plát a poté naneseme glazuru (čokoládu rozpustíme, přidáme olej a spojíme). Necháme ztuhnout a krájíme ostrým horkým nožem.