Čokoládový fondant s čerstvými malinami

Recept Čokoládový fondant s čerstvými malinami
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vypadá, že je náročný na přípravu, ale opak je pravdou. Chuť čerstvého ovoce s čokoládou je neuvěřitelná!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Budeme potřebovat:

100 gtmavá čokoláda (80 a více %)
2 ksvejce
50 gmáslo
2 lžícekr. cukr
3 lžícehladká mouka
kakao
moučkový cukr na posypání
čerstvé maliny na ozdobu

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Máslo a čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni.
  2. V druhé misce si vyšleháme vajíčka s cukrem za pomoci vidličky. K ním přidáme rozpuštěnou čokoládu a promícháme. Za stálého míchání přidáváme kakao a mouku.
  3. Připravíme si plech na pečení, který je určen k výrobě muffiniek, vymažeme si každou díru máslem nebo olejem a plníme čokoládovým těstem.
  4. Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 200 stupňů cca 5-7 minut. Z této dávky Vám vyjde přesně 7 malých tečících koláčků.
  5. Ozdobíme moučkovým cukrem a čerstvými malinami. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit