Dostala jsem cukety. Zpracovala jsem je tak, že jsem udělala pomazánky do pečení a na toasty. Už jsem ji dělala i minulého roku. Obvykle jsem ji používala jako základ na pizzovníky namísto klasického rajčatového pyré. A pokud jsme měli chuť na něco speciálního, tak jsem udělala tousty, ještě horké jsem je potřela pomazánkou a ještě dala do trouby na 5 minut. Vrch jsem posypala sýrem a snídaně nebo večeře byla hotová. Autor: Dorisa
Dostala jsem cukety. Zpracovala jsem je tak, že jsem udělala pomazánky do pečení a na toasty. Už jsem ji dělala i minulého roku. Obvykle jsem ji používala jako základ na pizzovníky namísto klasického rajčatového pyré. A pokud jsme měli chuť na něco speciálního, tak jsem udělala tousty, ještě horké jsem je potřela pomazánkou a ještě dala do trouby na 5 minut. Vrch jsem posypala sýrem a snídaně nebo večeře byla hotová. Autor: Dorisa
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě