Cuketový bochník se šunkou a sýrem

Recept Cuketový bochník se šunkou a sýrem
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduchá roláda z cukety. Naplníme šunkou, sýrem nebo můžeme použít libovolné suroviny - rajče, kukuřici, žampiony, ...

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Budeme potřebovat:

2 ksstředně velká cuketa
4 plátkyšunka
4 plátkysýr
1 bal.mozzarella
2 lžícehladká mouka
1 ksvejce
4-5 lžicmléko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mouku, vajíčko, mléko vyšleháme vidličkou - dostaneme husté těsto jako na lívance, které osolíme a opepříme podle chuti.
  2. Cuketu omyjeme a nakrájíme ji na tenké plátky. Každý plátek obalíme v připraveném těstíčku a na rozpáleném oleji na pánvi osmažíme z obou stran do zlata. Vysmažené cukety ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
  3. Připravíme si větší kousek alobalu, poklademe cuketky, na cuketu umístíme plátky šunky, sýra, nastrouhanou mozzarelu a pomocí alobalu cuketu srolujeme. Kraje alobalu důkladně uzavřeme, vložíme do pekáče a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut. Dobrou chuť!

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU

Fantastický recept, vyskúšala som. Len jednu maličkosť mi treba ešte doladiť. Čím nakrájať tie plátky cukety. Lebo škrabkou sú plátky moc tenké a nožom zase sa mi nedarí odkrojiť tak akurátne - ani hrubé ani tenké.

18.8.2020, NejLucka (administrátor) odpovědět00

Dobrý den, škrabkou je to ideální, avšak je potřeba škrabku pořádně přitlačit na cuketu, aby ukrojila hrubší kousek. :)

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit