Datlový koláček bez cukru a mouky

Recept Datlový koláček bez cukru a mouky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bez cukru a bez mouky. Datlový koláček, který můžete na talíři ozdobit zakysanou smetanou. Autor: Jasmina Ben

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Těsto:

4 ksvejce
250 gtvarohu /vaničkový/
špetkasoli /do bilku/
2 lžičkystévie
10 ksdatlí
1/2 lžičkykypříciho prášku

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vyšlehala jsem pevný sníh z bílků. Žloutky jsem smíchala se stévii a s tvarohem, přidala jsem půl lžičky kypřícího prášku. Bílek a směs s tvarohem jsem opatrně promíchala a nalila do formiček na pečení (ty jsem vymazala kokosovým olejem).
  2. Nakrájela jsem datle na kousky a dala je na těsto. Pekla jsem na 160°C asi 40 minut. Z tohoto množství jsem měla 4 větší kousky.
  3. Po vychladnutí můžete ozdobit zakysanou smetanou a datlemi. Přeji dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit