NejRecept.cz Dezerty Pudingy Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky
Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky
Recept Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Anna_Anicka    ·   17.9.2018

Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky

Jednoduché a hlavně zdravé poháry, které si můžete dopřát jako na snídani, tak i na svačinu nebo jako chutnou večeři. Kokosové mléko kupuji z bio obchodu, aby nemělo zbytečně přidány konzervant a v létě používám i domácí ovoce. Samozřejmě mango doma nevypěstuji, tak ho koupím v obchodě. Škoda, protože toto ovoce je asi nejlepší jaké jsem jedla. Autor: Anna Anička

15 min
Čas přípravy
Suroviny
1 ks
nakrájené mango
2 lžíce
mandlí
1/2 hrnku
malin
400 g
kokosového mléka
1 balení
Pedro bonbonků Hambáče
Postup receptu
Vytisknout
  1. Nejdříve z plechovky odlijeme kokosové mléko do skleničky. V plechovce zůstane kokosový krém.
  2. Ten dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Pokud je krém stále moc tuhý přidáme lžičku kokosového mléka. Dále třetinu nakrájeného manga, které máme připravené, dáme na spodek dvou skleniček.
  3. Na mango dáme polovinu kokosového krému. Na krém dáme maliny, další třetinu manga a pár Pedro bonbonků.
  4. Dodáme zbytek kokosového krému navrch a dozdobíme zbytkem manga, mandlemi a Pedro bonbonky. Recept je hotový a můžeme podávat.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář