Dezert s kokosovým krémem a Pedro bonbonky

Přidal: Anna_Anicka, 17.9.2018
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Zdravé recepty, Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Jednoduché a hlavně zdravé poháry, které si můžete dopřát jako na snídani, tak i na svačinu nebo jako chutnou večeři. Kokosové mléko kupuji z bio obchodu, aby nemělo zbytečně přidány konzervant a v létě používám i domácí ovoce. Samozřejmě mango doma nevypěstuji, tak ho koupím v obchodě. Škoda, protože toto ovoce je asi nejlepší jaké jsem jedla. Autor: Anna Anička
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Anna_Anicka, 17.9.2018
Kategorie: Pudingy, Dezerty, Zdravé recepty, Moučníky, 15 minutovky, Chuťovky
Čas přípravy:
SUROVINY
1 ksnakrájené mango
2 lžícemandlí
1/2 hrnkumalin
400 gkokosového mléka
1 baleníPedro bonbonků Hambáče
- Nejdříve z plechovky odlijeme kokosové mléko do skleničky. V plechovce zůstane kokosový krém.
- Ten dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Pokud je krém stále moc tuhý přidáme lžičku kokosového mléka. Dále třetinu nakrájeného manga, které máme připravené, dáme na spodek dvou skleniček.
- Na mango dáme polovinu kokosového krému. Na krém dáme maliny, další třetinu manga a pár Pedro bonbonků.
- Dodáme zbytek kokosového krému navrch a dozdobíme zbytkem manga, mandlemi a Pedro bonbonky. Recept je hotový a můžeme podávat.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Dezert s kokosovým krémom a Pedro cukríky.
KOMENTÁŘE K RECEPTU