Velmi, velmi, ale velmi se mi zažádal takový docela obyčejný jablečník. Miluji naše tradiční zákusky. Miluji i naši kuchyni. Kuchyni našich babiček. Rada zkouším vždy něco nového, ale na starou dobrou klasiku nedám dopustit. Někdy mi přijde, že se násilím snažíme vnést do naší kuchyně chutě, které nám nejsou přirozené a na které nejsme zvyklí. Samozřejmě, že se nebráním novým chutím. Řídím se však heslem: vždy všechno s mírou. Autor: Adkas
Velmi, velmi, ale velmi se mi zažádal takový docela obyčejný jablečník. Miluji naše tradiční zákusky. Miluji i naši kuchyni. Kuchyni našich babiček. Rada zkouším vždy něco nového, ale na starou dobrou klasiku nedám dopustit. Někdy mi přijde, že se násilím snažíme vnést do naší kuchyně chutě, které nám nejsou přirozené a na které nejsme zvyklí. Samozřejmě, že se nebráním novým chutím. Řídím se však heslem: vždy všechno s mírou. Autor: Adkas
Můj blog: Adkas-tastyfood
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě