Dokonalá bublanina: Za 10 minut připravená a přitom měkoučká jako pavučina

Recept Dokonalá bublanina: Za 10 minut připravená a přitom měkoučká jako pavučina
FOTO OD VÁS
Recept Dokonalá bublanina: Za 10 minut připravená a přitom měkoučká jako pavučina
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Není nad takové rychlé dezerty. Za 10 minut připravená, postačí už jen vložit do vyhřáté trouby a upéct. Nebíčko v tlamičce. Vyzkoušejte i vy. Ovoce můžete obměňovat. Já jsem použila jahody a červený rybíz. Autor: Jaja

FOTO OD VÁS
Recept Dokonalá bublanina: Za 10 minut připravená a přitom měkoučká jako pavučina
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

Potřebujeme: 1 hrnek= 250 ml

2 hrnekpolohrubá moula
1/2 bal.prášek do pečiva
1 hrnekkrystalový cukr
1 bal.vanilkový cukr
1/2 hrnekmléko
1/2 hrnekolej
3 ksvajíčko
špetkasůl

Na vrch:

podle chuti - jahody, rybíz, malinyovoce

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. V misce vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Přidáme tekuté přísady. Nakonec i mouku smíchanou s práškem do pečiva.
  2. Těsto nalijeme na menší vymazaný a moukou vysypaný plech, nebo na plech vyložený pečícím papírem.
  3. Navrch poklademe čerstvé jahody obalené v mouce (neklesnou do těsta), případně jiné, sezónní ovoce. Můžeme použít i mražené ovoce. Pečeme asi 30-40 min. na 160 stupňů, podle trouby. Třeba kontrolovat. Dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit