Dokonalá bublanina: Za 10 minut připravená a přitom měkoučká jako pavučina

Přidal: Jaja79, 17.6.2022
Kategorie: Bublaniny, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Jahody, Podle ovoce, Maliny, Ostružiny, Rybíz, Borůvky, Meruňky, Broskve, Třešně, Rebarbora
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Není nad takové rychlé dezerty. Za 10 minut připravená, postačí už jen vložit do vyhřáté trouby a upéct. Nebíčko v tlamičce. Vyzkoušejte i vy. Ovoce můžete obměňovat. Já jsem použila jahody a červený rybíz. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jaja79, 17.6.2022
Kategorie: Bublaniny, Dezerty, Moučníky, Koláče, cukroví, Jahody, Podle ovoce, Maliny, Ostružiny, Rybíz, Borůvky, Meruňky, Broskve, Třešně, Rebarbora
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Potřebujeme: 1 hrnek= 250 ml
2 hrnekpolohrubá moula
1/2 bal.prášek do pečiva
1 hrnekkrystalový cukr
1 bal.vanilkový cukr
1/2 hrnekmléko
1/2 hrnekolej
3 ksvajíčko
špetkasůl
Na vrch:
podle chuti - jahody, rybíz, malinyovoce
- Těsto nalijeme na menší vymazaný a moukou vysypaný plech, nebo na plech vyložený pečícím papírem.
- Navrch poklademe čerstvé jahody obalené v mouce (neklesnou do těsta), případně jiné, sezónní ovoce. Můžeme použít i mražené ovoce. Pečeme asi 30-40 min. na 160 stupňů, podle trouby. Třeba kontrolovat. Dobrou chuť.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Dokonalá Bublanina: Za 10 minút pripravená a pritom mäkučká ako pavučina.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Doskonałe ciasto z owocami: przygotowane w 10 minut a jednocześnie mięciutkie jak chmurka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU