Nedávno jsem chtěla překvapit rodinu chutnou snídaní. Zvolila jsem proto domácí croissanty, které jsem naplnila čokoládou. Koláče měly velký úspěch, takže vím, že je už brzy budu dělat znovu.
Nedávno jsem chtěla překvapit rodinu chutnou snídaní. Zvolila jsem proto domácí croissanty, které jsem naplnila čokoládou. Koláče měly velký úspěch, takže vím, že je už brzy budu dělat znovu.
Měkké a nadýchané. Přesně takové jsou tyto domácí croissanty, které můžete naplnit čímkoli. Já jsem zvolila Nutellu, kterou si podle tohoto receptu můžete připravit i doma, ale skvělý je také meruňkový, jahodový nebo rybízový džem.
Croissanty jsou výborné k snídani nebo jako sladký dezert po dobrém obědě. Měkké a vláčné zůstanou několik dní. Stačí je uložit do uzavíratelné nádoby. Myslete však na to, že moučkovým cukrem byste měli posypat jen ty croissanty, které plánujete sníst. Ostatní ne, protože by se na nich cukr rozpustil a jejich povrch by mohl být vlhký.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě