Rizoto je oblíbeným pokrmem zejména díky jednoduché přípravě a skvělé chuti. Můžete do něj přidat cokoliv, včetně zeleniny, masa či hub. Pokud máte chuť na jeho krémovou verzi, máme pro vás recept, díky kterému dosáhnete výsledek jako z restaurace.
Rizoto je oblíbeným pokrmem zejména díky jednoduché přípravě a skvělé chuti. Můžete do něj přidat cokoliv, včetně zeleniny, masa či hub. Pokud máte chuť na jeho krémovou verzi, máme pro vás recept, díky kterému dosáhnete výsledek jako z restaurace.
Na krémové rizoto můžete použít jakékoliv houby, které máte doma. Výborně chutnají jak ty, které jste nasbírali v lese, tak i kupované žampiony. Na rozdíl od běžného zeleninového rizota je krémové o něco těžší, proto je ideální spíše na oběd.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě