Kynuté ovocné knedle jsou u nás doma velkým favoritem. V zimním období je zpravidla plním kompotem. V tom letním zase čerstvým ovocem, které si pěstuji přímo na zahrádce. V kombinaci s nadýchaným těstem, máslem a mákem jsou skutečně neodolatelné. Autor: Jana Jančíková
Kynuté ovocné knedle jsou u nás doma velkým favoritem. V zimním období je zpravidla plním kompotem. V tom letním zase čerstvým ovocem, které si pěstuji přímo na zahrádce. V kombinaci s nadýchaným těstem, máslem a mákem jsou skutečně neodolatelné. Autor: Jana Jančíková
Ovocné knedle dělám ráda z tvarohového těsta podle tohoto receptu. Tentokrát jsem se však rozhodla vyzkoušet kynuté, které je nadýchané a velmi chutné. A udělala jsem opravdu dobře. Výsledek byl nad moje očekávání.
Kromě máku můžete na zdobení knedlíků použít i kakao, Granko nebo opraženou strouhanku. Pokud byste si nebyli jistí, zda jsou knedlíky hotové, první vždy rozkrojte. Podle toho poznáte, jestli vám stačí 10 minut, nebo je budete muset nad párou nechat déle.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě