Dokonalý jahodový džem s minimem cukru

Přidal: Triniti, 10.6.2019
Kategorie: Jahodová, Džemy a marmelády, Zavařeniny, Jahody, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Žádný přeslazený džem, žádný složitý recept. Vynikající jahodový džem, který zvládne připravit i začátečník v kuchyni :) Jahody jsou samy o sobě sladké, tak nač přidávat mnoho cukru :) Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 10.6.2019
Kategorie: Jahodová, Džemy a marmelády, Zavařeniny, Jahody, Podle ovoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kgjahody
250 gkr. cukr
3 gkyselina citronová
- Jahody omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší kousky, případně, pokud spěcháme a nechceme velké kousky, použijeme tyčový mixér.
- V misce je zasypeme cukrem a necháme stát 24 hodin.
- Horký džem naléváme do umytých skleněných pohárů, dobře uzavřeme a otočíme dnem vzhůru na hodinu. Zakryjeme ručníkem a necháme stát. Pak je otočíme a po vychladnutí odložíme do komory.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Die perfekte Erdbeermarmelade mit wenig Zucker an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU