Sezóna švestek mnohé inspiruje k přípravě různých zajímavých dezertů. K nim patří i osvěžující cheesecake. Pokud jste na něj dostali chuť, vyzkoušejte tento recept, ve kterém vám prozradíme, jak udržet švestky na povrchu, aby koláč vypadal co nejlépe.
Sezóna švestek mnohé inspiruje k přípravě různých zajímavých dezertů. K nim patří i osvěžující cheesecake. Pokud jste na něj dostali chuť, vyzkoušejte tento recept, ve kterém vám prozradíme, jak udržet švestky na povrchu, aby koláč vypadal co nejlépe.
Na rozdíl od tradičních cheesecaků nemá tento žádný korpus, díky čemuž může být zcela bez lepku. Důležité je jen sledovat složení pudinku. Některé totiž lepek obsahují. Hotová tvarohová směs je velmi univerzální. Kromě švestek se k ní hodí i jiné druhy ovoce, například jablka, broskve nebo hrušky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě