Ta vůně při pečení domácího pečiva je neskutečná. Už kdysi naše babičky nedali dopustit na domácí chlebíček nebo domácí rohlíky a teď vím proč. Protože je nejlepší :) čerstvý, křupavý a se semínky podle vlastní chuti. Je to sice zdlouhavý příprava, nejlepší je když si těsto připravíte večer a pečete ráno, protože chlebíček kyne 8 hodin. Ráno probudíte hladových mlsouny a když ucítí tu neodolatelnou vůni, určitě si pochutnají. Autor: Adddy
Ta vůně při pečení domácího pečiva je neskutečná. Už kdysi naše babičky nedali dopustit na domácí chlebíček nebo domácí rohlíky a teď vím proč. Protože je nejlepší :) čerstvý, křupavý a se semínky podle vlastní chuti. Je to sice zdlouhavý příprava, nejlepší je když si těsto připravíte večer a pečete ráno, protože chlebíček kyne 8 hodin. Ráno probudíte hladových mlsouny a když ucítí tu neodolatelnou vůni, určitě si pochutnají. Autor: Adddy
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě