Domácí chléb

Recept Domácí chléb

Přidal: , 6.3.2017

Kategorie: Pečivo

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Ta vůně při pečení domácího pečiva je neskutečná. Už kdysi naše babičky nedali dopustit na domácí chlebíček nebo domácí rohlíky a teď vím proč. Protože je nejlepší :) čerstvý, křupavý a se semínky podle vlastní chuti. Je to sice zdlouhavý příprava, nejlepší je když si těsto připravíte večer a pečete ráno, protože chlebíček kyne 8 hodin. Ráno probudíte hladových mlsouny a když ucítí tu neodolatelnou vůni, určitě si pochutnají. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 6.3.2017

Kategorie: Pečivo

SUROVINY

3 hrnkyhladké mouky
1,5 hrnkuvody
dle chutisůl
dle chutislunečnicové semínko
1 bal.droždí

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do mísy dáme hladkou mouku, semínka, sůl, rozdrobíme droždí a zalijeme vlažnou vodou. Vyhněteme těsto.
  2. Necháme 8h kynout, nejlépe zadělat večer, přes noc nechat kynout a ráno upéct.
  3. Po vykynutí těsto prohněteme a dáme péct do vymazané formy na chléb, aby se vytvarovalo do bochníku.
  4. Pečeme na 180 C, píchneme do něj, zda se nelepí těsto a chléb je již upečený. Dobrou chuť
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit