Tento chleba jsem pekla už několikrát a vždy se povede. Doma všem chutná a zůstává měkký určitě i 2 dny, pokud se nesní dříve. Dělala jsem z dvojité dávky. Během pečení krásně voní po celém bytě a vám se už jen sbíhají sliny. I po upečení musíte čekat, až chléb vychladne. Párkrát se nám už stalo, že jsem ho krájela, když byl ještě horký. Autor: Jana Jančíková
Tento chleba jsem pekla už několikrát a vždy se povede. Doma všem chutná a zůstává měkký určitě i 2 dny, pokud se nesní dříve. Dělala jsem z dvojité dávky. Během pečení krásně voní po celém bytě a vám se už jen sbíhají sliny. I po upečení musíte čekat, až chléb vychladne. Párkrát se nám už stalo, že jsem ho krájela, když byl ještě horký. Autor: Jana Jančíková
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě