Můj úplně první cibulový chléb se slaninou a musím říct, že se povedl. Tento recept mě lákal už velmi dlouho, ale vždy jsem se ho bála. Pravdou ale je, že nejde o nic těžkého a výsledek skutečně stojí za to. Autor: Helča Kočovská
Můj úplně první cibulový chléb se slaninou a musím říct, že se povedl. Tento recept mě lákal už velmi dlouho, ale vždy jsem se ho bála. Pravdou ale je, že nejde o nic těžkého a výsledek skutečně stojí za to. Autor: Helča Kočovská
Nic nenahradí čerstvý křupavý chléb s vláčným a nadýchaným středem. Dokonalý je na snídani, svačinu i rychlou večeři. Díky tomu, že vydrží čerstvý hned několik dní, si můžete klidně upéct i dva bochníky najednou.
Hotový domácí chléb se slaninou necháme vychladnout. Následně ho podáváme s domácí cuketovou nebo vaječnou pomazánkou, případně ho servírujeme k masu nebo husté polévce.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě