Domácí Ferrero Rocher

Recept Domácí Ferrero Rocher

Přidal: , 29.11.2016

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Chcete na Vánoce připravit něco nového? Vyzkoušejte tyto domácí ferrerro kuličky, které určitě chutnají lépe než z obchodu. Alespoň podle mého skromného názoru je to tak :) Autor: Adkas

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 29.11.2016

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty

SUROVINY

100 gnapolitánky s lískooříškovou náplní (bez čokolády)
150 glískových oříšků
200 gNutelly
150-200 ghořká čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Lískové oříšky nasekáme nadrobno. Používáme lískové oříšky, které jsou bez slupky. Pokud jste právě koupili, které mají slupku, dejte je do 180 stupňů vyhřáté trouby a za občasného promíchání je opečte po dobu 10 minut. Poté nechte vychladnout a slupka půjde snadno dolů.
  2. Sušenky nastrouháme na struhadle na mrkev. Přidáme je k ořechům, přidáme i nutelu a zamícháme.
  3. Z hmoty tvarujeme kuličky, které ukládáme na talíř a odložíme do chladničky ztuhnout.
  4. Po ztuhnutí je oblejeme čokoládou a necháme ztuhnout. Z dávky mi vyšlo cca 30 bonbónů, ale popravdě jich mělo být o minimálně 5 kousků víc, ale ochutnávka ve výrobním procesu ... no co vám řeknu :D
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit