Domácí jitrnice

Recept Domácí jitrnice

Přidal: , 26.10.2015

Kategorie: Oběd, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Domácí jitrnice. Autor: sonizna

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.10.2015

Kategorie: Oběd, Chuťovky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

250 gvepřový bůček
150 ghouska (starší)
135 mlvepřový vývar
40 gvepřová plíce
20 gvepřová játra
1 lžičkasůl
1 špetkapepř
1 špetkazázvor mletý
1 špetkanové koření
1 lžičkamajoránka
1-2 stroužkyčesnek

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno.
  2. Housky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Necháme nasáknout, poté vymačkáme a smícháme s masem a vnitřnostmi. Přidáme vývar, koření a česnek. Naplníme do střívek a vaříme 35 minut ve vodě, která má 80 °C.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit