Domácí KINDERLADA
Vynikající domácí náterka, která připomíná chuť Nutelly.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
300 gkr. cukr
300 mlvoda
2 bal.vanilkový cukr
250 gmáslo
500 gsušené mléko
2 lžícekakao
Druhá varianta s lískovými oříšky:
400 gkr. cukr
300 mlvoda
3 bal.vanilkový cukr
250 gmáslo
500 gsušené mléko
50 gmleté lískové oříšky
2 lžícekakao
- Kr. a vanilkový cukr dáme do misky, zalijeme ho vařící vodou a přidáme na menší části nakrájené máslo. Mícháním ho rozpustíme, přidáme sušené mléko a mixérem šleháme cca 5 minut, dokud nedostaneme jemnou hmotu bez hrudek.
- Polovinu oddělíme a přidáme kakao. Promícháme a naplníme do sklenic (na jednu stranu bílý krém a na druhou stranu tmavý krém).
- Skladujeme v uzavřené nádobě v chladničce.
- Při druhé variantě krému postupujeme stejně jako při prvním postupu, akorát přidáme na jemno namleté lískové oříšky.
Zdroj: Coolinarika
KOMENTÁŘE K RECEPTU