Domácí křupavé housky jako z pekárny

Přidal: Jaja79, 2.11.2020
Kategorie: Housky a bulky, Pečivo
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ani Vám se nechce do obchodu na čerstvé pečivo? Zkuste tyto křupavé housky, které jsou měkké i druhý den. Autor: Jaja
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jaja79, 2.11.2020
Kategorie: Housky a bulky, Pečivo
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 hrnek = 250 ml
2 hrnkyvlažná voda
1 lžícekrystalový cukr
20 gčerstvé droždí
1 lžíceolivový olej
6 hrnkůhladká mouka
1 lžičkasůl
- Vykynuté těsto rozdělíme na 12 stejných částí, které vytvarujeme do housky, uložíme na plech, který jsme vysypali hrubou moukou a zakryjeme je utěrkou nebo druhým plechem. Takto necháme housky kynout ještě půl hodinu.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Domáce chrumkavé žemle ako z pekárne.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Domowe chrupiące bułeczki jak z piekarni.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hausgemachte Brötchen - wie vom Bäcker an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Házi ropogós zsömi, akár a pékségből.
KOMENTÁŘE K RECEPTU