Jeden z nejlepších domácích chlebů, jaké jsem kdy pekla. Kombinace křupavé kůrky a vláčného střídky je dokonalá. Podmáslový chléb je výborný k snídani, svačině i večeři. Klidně ho můžete podávat i k hustým polévkám nebo omáčkám. Autor: Ivana Reisingerová
Jeden z nejlepších domácích chlebů, jaké jsem kdy pekla. Kombinace křupavé kůrky a vláčného střídky je dokonalá. Podmáslový chléb je výborný k snídani, svačině i večeři. Klidně ho můžete podávat i k hustým polévkám nebo omáčkám. Autor: Ivana Reisingerová
Máte chuť na domácí chléb? Vyzkoušejte tento recept z podmáslí, který je vláčný, nadýchaný a příjemně křupavý. Budete na něj potřebovat jen pár základních surovin, které stačí smíchat a následně z nich vytvarovat bochník.
Hotový chléb necháme vychladnout a následně můžeme podávat. Výborně chutná s máslem, šunkou, sýrem a čerstvou zeleninou. Případně ho natřete domácí marmeládou. Výborná je například meruňková, která má sladkokyselou chuť.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě