Domácí masová konzerva, která vydrží celý rok

Recept Domácí masová konzerva, která vydrží celý rok

Přidal: Triniti, 12.6.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Zavařeniny, Tipy a triky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Výborná masová konzerva, kterou si zamilujete. Ty z obchodu už dávno nejsou to co bývalo, tak proč si nepřipravit takovou dobrotu doma podle starého tradičního receptu. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Triniti, 12.6.2020

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Zavařeniny, Tipy a triky

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

5,5 kgvepřové plece
podle chutičesnek
podle chutisůl, pepř a kmín

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na kostky, pořádně osolíme a opepříme, přidáme prolisovaný česnek, kmín a dobře rukama promícháme. Necháme jeden den odležet v chladničce.
  2. Na druhý den si připravíme skleničky, které pořádně omyjeme a osušíme.
  3. Každý pohár naplníme masem a uzavřeme. Pokud chcete, můžete do každé sklenice přidat i po 100 ml poctivého masového vývaru, ale není to nutné.
  4. Uzavřené sklenice uložíme do velkého hrnce, nalijeme vodu tak, aby byly víčka pod vodou a sterilujeme 3 hodiny na mírném plameni.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit