Domácí mátový sirup z první letošní mladé voňavé máty je už v lahvích a nemůžu být nadšenější. Má nádhernou vůni, skvělou chuť a krásnou barvu. Dá se použít na desítky způsobů. Já ho miluji v domácích limonádách, ale perfektní je i v různých dezertech.
Domácí mátový sirup z první letošní mladé voňavé máty je už v lahvích a nemůžu být nadšenější. Má nádhernou vůni, skvělou chuť a krásnou barvu. Dá se použít na desítky způsobů. Já ho miluji v domácích limonádách, ale perfektní je i v různých dezertech.
Domácí sirupy se nedají srovnat s těmi kupovanými. Mají mnohem výraznější a přirozenější chuť, která skvěle doplňuje limonády, dezerty či různé horké nápoje. Mně se osvědčily i v čajích. Kromě mátového často dělám i bezový, na který používám tento recept.
Po vychladnutí sirup umístěte na tmavé a chladné místo, kde vám vydrží dlouhé měsíce. Já z něj nejraději dělám domácí limonádu, do které přidám plátky citronu, lístky máty a kostky ledu.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě