Mini větrníky s jemným krémem zvládne doma úplně každý. Stačí vám na to jen dobrý recept, jako je tento, který jsem vyzkoušela nedávno, když jsem dezert pekla známým na oslavu. Výsledné větrníky byly nadýchané, křehké a jako stvořené ke kávě.
Mini větrníky s jemným krémem zvládne doma úplně každý. Stačí vám na to jen dobrý recept, jako je tento, který jsem vyzkoušela nedávno, když jsem dezert pekla známým na oslavu. Výsledné větrníky byly nadýchané, křehké a jako stvořené ke kávě.
Větrníky jsou tradičním dezertem, který nesmí chybět na mnoha oslavách nebo svátečně prostřených stolech. Jejich příprava je o něco náročnější a zdlouhavější, takže je dělám jen občas, což je i důvod, proč jsou pro nás doma stále velmi vzácné. Určitě je vyzkoušejte, nebudete litovat.
Mini větrníky dejte před podáváním alespoň na hodinu do lednice, aby krém ztuhl a dezert se lépe jedl. Pokud máte rádi karamel, můžete vyzkoušet tyto karamelové větrníky podle starého receptu, které jsou skutečně neodolatelné.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě