Příprava domácích větrníků mě vždy odrazovala. Myslela jsem si, že odpalované těsto je příliš složité, a proto jsem se mu velkým obloukem vyhýbala. Dělala jsem to však zbytečně, protože celý proces není vůbec náročný. Nemluvě o tom, že výsledný dezert je neodolatelný.
Příprava domácích větrníků mě vždy odrazovala. Myslela jsem si, že odpalované těsto je příliš složité, a proto jsem se mu velkým obloukem vyhýbala. Dělala jsem to však zbytečně, protože celý proces není vůbec náročný. Nemluvě o tom, že výsledný dezert je neodolatelný.
Domácí mini větrníky jsou dokonalým dezertem, kterým ohromíte každou návštěvu. Jejich příprava je o něco delší ve srovnání s bublaninou nebo jiným rychlým koláčem, ale nemusíte se jí vůbec bát. Těsto i krém připravíte bez jakýchkoliv problémů.
Větrníky zdobte cukrem těsně před podáváním, aby se nerozpustil a těsto kvůli němu nezvlhlo. Při stříkání těsta na plech dbejte na to, aby byl mezi kolečky dostatečně velký prostor. Větrníky totiž zvětší svůj objem.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě