Domácí nepečená studentská pečeť

Přidal: NejLucka, 24.11.2014
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Máte rádi čokoládu studentská pečeť? Připravte si ji doma a uvidíte, že Vám bude chutnat více :)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 24.11.2014
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
SUROVINY
SUROVINY NA 15 PORCÍ:
250 gIVA
250 gmoučkový cukr
3 lžícekakao
3 ksvejce
100 gsekané ořechy
100 grozinky
100 gželé bonbóny
4 ksdortové oplatky
50 gčokoládová poleva
- IVU, moučkový cukr, vejce a kakao mícháme nad párou do zhoustnutí, asi 15 minut.
- Ořechy posekáme na kousky, želé bonbóny pokrájíme na menší kousky, dortové oplatky polámeme, rozinky necháme celé.
- Všechny ingredience přidáme do husté směsi (do ještě horké směsi), kterou jsme odstavili a důkladně promícháme.
- Formu na srnčí hřbet vyložíme papírem a vlijeme připravenou směs. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe do druhého dne. Potom ji vyklopíme, polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme podle fantazie. Po zaschnutí polevy nakrájíme na řezy a podáváme. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - BlazenaSadovska
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Domáca nepečená študentská pečať.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Studentenfutter-Schokoladenkuchen ohne Backen an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kakaós őzgerinc csokoládéval, sütés nélkül.
KOMENTÁŘE K RECEPTU