Domácí nepečená studentská pečeť

Recept Domácí nepečená studentská pečeť

Přidal: , 24.11.2014

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Máte rádi čokoládu studentská pečeť? Připravte si ji doma a uvidíte, že Vám bude chutnat více :)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 24.11.2014

Kategorie: Dezerty, Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Chuťovky

SUROVINY

SUROVINY NA 15 PORCÍ:

250 gIVA
250 gmoučkový cukr
3 lžícekakao
3 ksvejce
100 gsekané ořechy
100 grozinky
100 gželé bonbóny
4 ksdortové oplatky
50 gčokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. IVU, moučkový cukr, vejce a kakao mícháme nad párou do zhoustnutí, asi 15 minut.
  2. Ořechy posekáme na kousky, želé bonbóny pokrájíme na menší kousky, dortové oplatky polámeme, rozinky necháme celé.
  3. Všechny ingredience přidáme do husté směsi (do ještě horké směsi), kterou jsme odstavili a důkladně promícháme.
  4. Formu na srnčí hřbet vyložíme papírem a vlijeme připravenou směs. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe do druhého dne. Potom ji vyklopíme, polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme podle fantazie. Po zaschnutí polevy nakrájíme na řezy a podáváme. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé pekařky - BlazenaSadovska

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit