NejRecept.cz Maso Uzeniny Domácí Parizér salám
Domácí Parizér salám
Recept Domácí Parizér salám
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Triniti

Někdy jsme koupili kvalitní šunky, slaninu, klobásky, ale nyní už pořádně ani nevíme, co jíme. Nejlepší je připravit si výrobky doma, abychom věděli, co obsahují. U nás doma zvyknu připravovat různé šunky, dokonce udíme i slaninu, i klobásky. Autor: Triniti

Triniti Triniti    ·   16.1.2020

Domácí Parizér salám

Někdy jsme koupili kvalitní šunky, slaninu, klobásky, ale nyní už pořádně ani nevíme, co jíme. Nejlepší je připravit si výrobky doma, abychom věděli, co obsahují. U nás doma zvyknu připravovat různé šunky, dokonce udíme i slaninu, i klobásky. Autor: Triniti

40 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
500 g
kuřecí prsa
100 g
uzená slanina
1 ks
kapie
1 PL
sůl
1/2 PL
pepř
podle chuti
petrželka
1 PL
mletý koriandr
špetka
mletý fenykl
špetka
mletý kmín
Postup receptu
Vytisknout
40 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
  1. Maso, slaninu a kapii umeleme na nejjemnějších dírkách.
  2. Přidáme sůl, pepř, nasekanou petrželku, koriandr, fenykl a kmín.
  3. Vše spolu důkladně promícháme a vložíme do sáčku na sulc (koupíte v každém obchodě).
  4. Kraje pořádně uzavřeme. Připravený sáček vložíme do vroucí vody a plamen stáhneme na minimum. Přikryjeme a vaříme asi 1 hodinu.
  5. Uvařený salám vyjmeme a necháme v sáčku vychladnout.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář