Domácí Parizér salám

Přidal: Triniti, 16.1.2020
Kategorie: Uzeniny, Kuřecí maso, Maso
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Někdy jsme koupili kvalitní šunky, slaninu, klobásky, ale nyní už pořádně ani nevíme, co jíme. Nejlepší je připravit si výrobky doma, abychom věděli, co obsahují. U nás doma zvyknu připravovat různé šunky, dokonce udíme i slaninu, i klobásky. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 16.1.2020
Kategorie: Uzeniny, Kuřecí maso, Maso
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 gkuřecí prsa
100 guzená slanina
1 kskapie
1 PLsůl
1/2 PLpepř
podle chutipetrželka
1 PLmletý koriandr
špetkamletý fenykl
špetkamletý kmín
- Maso, slaninu a kapii umeleme na nejjemnějších dírkách.
- Vše spolu důkladně promícháme a vložíme do sáčku na sulc (koupíte v každém obchodě).
KOMENTÁŘE K RECEPTU