NejRecept.cz Dezerty Moučníky Domácí preclíky
Domácí preclíky
Recept Domácí preclíky
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Diabambulka

Křupavé slané preclíky přímo z domácí pekárny. Výborné a chutné!

NejLucka NejLucka    ·   28.1.2015

Domácí preclíky

Křupavé slané preclíky přímo z domácí pekárny. Výborné a chutné!

Suroviny

SUROVINY NA 6 PORCÍ:

450 g
hladká mouka
300 ml
teplá voda
15 g
droždí
1 lžička
sůl
trochu
hrubozrnná sůl na posypání
1 ks
bílek na potření
Postup receptu
Vytisknout
  1. Do misky nasypeme mouku, sůl, teplou vodu a rozdrtíme kvasnice. Chvilku počkáme, dokud se nám udělá kvásek a vypracujeme těsto - necháme vykynout a rozdělíme na 6 částí.
  2. Vytvarujeme preclíky, potřeme bílkem a posypeme hrubozrnnou solí a necháme ještě podkynout na plechu, který jsme vystlali papírem.
  3. Pečeme 20 minut při 200 ° C. Dobrou chuť!

Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Diabambulka

Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář