Domácí preclíky
Křupavé slané preclíky přímo z domácí pekárny. Výborné a chutné!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
SUROVINY NA 6 PORCÍ:
450 ghladká mouka
300 mlteplá voda
15 gdroždí
1 lžičkasůl
trochuhrubozrnná sůl na posypání
1 ksbílek na potření
- Do misky nasypeme mouku, sůl, teplou vodu a rozdrtíme kvasnice. Chvilku počkáme, dokud se nám udělá kvásek a vypracujeme těsto - necháme vykynout a rozdělíme na 6 částí.
- Pečeme 20 minut při 200 ° C. Dobrou chuť!
Děkujeme za povolení k sdílení receptu od skvělé
kuchařky - Diabambulka
KOMENTÁŘE K RECEPTU