Domácí ,,pribiňák,,

Recept Domácí ,,pribiňák,,

Přidal: , 20.2.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Je absolutně jednoduchý a chuťově věrný tomu kupovanému, jen s tím rozdílem, že necítíte to aroma příšerné vanilkové chemie, které se z vyloupne z každého kelímku, když ho doma otevřete. Autor: Barbora

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 20.2.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty, Chuťovky

Čas přípravy:

SUROVINY

1 kelímeksmetany ke šlehání
1 vaničkaplnotučného tvarohu
1-2 lžícevanilkového cukru
případně piškoty, ovoce, ovocné pyré, kakao, skořice, ...

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. A teď se připravte, protože příprava je tak geniálně jednoduchá a rychlá, že na její popsání stačí jediná věta: Smetanu vyšleháme, vmícháme do ní cukr a plnotučný tvaroh, krátce ještě společně promícháme.
  2. HOTOVO! :) Není potřeba používat žádné ztužovače ani nic podobného, krém je krásně pevný a ještě ztuhne v lednici.
  3. Vrstvíme do sklenic střídavě s ovocem, ovocným pyré, piškoty, posypeme čokoládou, grankem, kakaem nebo skořicí nebo čímkoliv, co máte rádi.

Zdroj: Máma v kuchyni

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit