NejRecept.cz Dezerty Nepečené dezerty Domácí ,,pribiňák,,
Domácí ,,pribiňák,,
Recept Domácí ,,pribiňák,,
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Barbora

Je absolutně jednoduchý a chuťově věrný tomu kupovanému, jen s tím rozdílem, že necítíte to aroma příšerné vanilkové chemie, které se z vyloupne z každého kelímku, když ho doma otevřete. Autor: Barbora

NejLucka NejLucka    ·   20.2.2016

Domácí ,,pribiňák,,

Je absolutně jednoduchý a chuťově věrný tomu kupovanému, jen s tím rozdílem, že necítíte to aroma příšerné vanilkové chemie, které se z vyloupne z každého kelímku, když ho doma otevřete. Autor: Barbora

20 min
Čas přípravy
Sdílet na Facebooku
Suroviny
1 kelímek
smetany ke šlehání
1 vanička
plnotučného tvarohu
1-2 lžíce
vanilkového cukru
případně piškoty, ovoce, ovocné pyré, kakao, skořice, ...
Postup receptu
Vytisknout
20 min
Čas přípravy
  1. A teď se připravte, protože příprava je tak geniálně jednoduchá a rychlá, že na její popsání stačí jediná věta: Smetanu vyšleháme, vmícháme do ní cukr a plnotučný tvaroh, krátce ještě společně promícháme.
  2. HOTOVO! :) Není potřeba používat žádné ztužovače ani nic podobného, krém je krásně pevný a ještě ztuhne v lednici.
  3. Vrstvíme do sklenic střídavě s ovocem, ovocným pyré, piškoty, posypeme čokoládou, grankem, kakaem nebo skořicí nebo čímkoliv, co máte rádi.

Zdroj: Máma v kuchyni

Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář