Domácí rohlíky (dobré i druhý den)

Recept Domácí rohlíky (dobré i druhý den)

Přidal: , 26.2.2016

Kategorie: Rohlíky, Pečivo

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Rohlíky vláčné i druhý den. Autor: Zdenina

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.2.2016

Kategorie: Rohlíky, Pečivo

SUROVINY

Těsto:

500 ghl.mouky
265 gvody
30 gsádla
2 lžičkysoli
1 lžičkacukru
20 gdroždí

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Suroviny nandáme do pekárny. Nejdříve tekuté a pak sypké.
  2. Zapneme program těsto. Po vykynutí rozdělíme na 10 stejných bochánků (81 g).
  3. Vyválíme na dlouhý plát a smotáme na rohlík. Dáme na plech a zakryjeme folii. Necháme kynout 20 min.
  4. Mezi tím si rozpálíme troubu na 200 st. Rohlíky postříkáme vodou rozprašovačem a posypeme třeba mákem.
  5. Pečeme přibližně 10-13 min.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit