Domácí rohlíky (dobré i druhý den)
Rohlíky vláčné i druhý den. Autor: Zdenina
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Těsto:
500 ghl.mouky
265 gvody
30 gsádla
2 lžičkysoli
1 lžičkacukru
20 gdroždí
- Suroviny nandáme do pekárny. Nejdříve tekuté a pak sypké.
- Zapneme program těsto. Po vykynutí rozdělíme na 10 stejných bochánků (81 g).
- Vyválíme na dlouhý plát a smotáme na rohlík. Dáme na plech a zakryjeme folii. Necháme kynout 20 min.
- Mezi tím si rozpálíme troubu na 200 st. Rohlíky postříkáme vodou rozprašovačem a posypeme třeba mákem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Domáce rožky (dobré aj druhý deň).
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Domowe rogaliki (smaczne również na drugi dzień).
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hausgemachte herzhafte Hörnchen – lecker auch am nächsten Tag an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Házi kifli (másnap is puha).
KOMENTÁŘE K RECEPTU