NejRecept.cz Pečivo Rohlíky Domácí rohlíky (dobré i druhý den)
Domácí rohlíky (dobré i druhý den)
Recept Domácí rohlíky (dobré i druhý den)
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Zdenina29    ·   26.2.2016

Domácí rohlíky (dobré i druhý den)

Rohlíky vláčné i druhý den. Autor: Zdenina

Sdílet na Facebooku
Suroviny

Těsto:

500 g
hl.mouky
265 g
vody
30 g
sádla
2 lžičky
soli
1 lžička
cukru
20 g
droždí
Postup receptu
Vytisknout
  1. Suroviny nandáme do pekárny. Nejdříve tekuté a pak sypké.
  2. Zapneme program těsto. Po vykynutí rozdělíme na 10 stejných bochánků (81 g).
  3. Vyválíme na dlouhý plát a smotáme na rohlík. Dáme na plech a zakryjeme folii. Necháme kynout 20 min.
  4. Mezi tím si rozpálíme troubu na 200 st. Rohlíky postříkáme vodou rozprašovačem a posypeme třeba mákem.
  5. Pečeme přibližně 10-13 min.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář