Domácí sirup z rybíze

Domácí sirup je ten nejlepší. Už jsem dělala i z ostružin i z malin, ale tento z černého a bílého rybízu mi chutná nejvíce. V létě do limonády jako stvořený. Přiznávám, dávám si ho i v zimě do studené vody a někdy si ho přidám i do horkého čaje. Dodá skvělou chuť po domácím ovoci. Autor: LuckaZubata

Přidal:, 23.8.2017
Kategorie: Chuťovky, Nápoje, Sirupy, šťávy a likéry
Recept Domácí sirup z rybíze

Suroviny

1 kgčerného a bílého rybíze
1 lvody
500 gcukru
dle chuticitronka

Postup přípravy

  1. Rybíz zalijeme vroucí vodou a povaříme s cukrem.Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky
  2. Přidáme pár kapek citronky.
  3. Nakonec propasírujeme a případně dosladíme.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  4. Podáváme naředěné s vodou.