Domácí škvarková pomazánka

Přidal: Triniti, 4.1.2018
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Moje oblíbená pomazánka, kterou bych mohla jíst i týden. Když mám velkou chuť, tak se přiznám, že si koupím z obchodu v kelímku, ale pokud se dá, udělám si ji raději doma. I když někdy je těžké koupit vynikající škvarky. Nejraději mám domácí, protože z nich vím vyškvařit i sádlo a ještě budu mít i vynikající pomazánku. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 4.1.2018
Kategorie: Pomazánky, Škvarková pomazánka
SUROVINY
350 gpomleté vepřové škvarky
3 lžíceplnotučná hořčice
2 ksokurka
1 ksstředně velká cibule
3 ksnatvrdo uvařené vejce
podle chutisůl
podle chutipepř
- Někdo do škvarkové pomazánky nepřidává kyselou okurku, no já si to bez ní neumím představit. Prostě se tam dokonale hodí, ale sto lidí, sto chutí.
- Mleté škvarky smícháme s hořčicí, nadrobno pokrájenou cibulí, nastrouhanou kyselou okurkou a na jemném struhadle nastrouhaným uvařeným vajíčkem.
- Ochutíme to celé solí a pepřem a pořádně promícháme.
- Nejlepší je škvarková pomazánka když postojí minimálně 2 hodiny v chladničce.
- Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Domáca škvarková nátierka.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Házi töpörtyűs krém.
KOMENTÁŘE K RECEPTU