Domácí škvarková pomazánka

Recept Domácí škvarková pomazánka

Přidal: , 4.1.2018

Kategorie: Pomazánky, Škvarková

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Moje oblíbená pomazánka, kterou bych mohla jíst i týden. Když mám velkou chuť, tak se přiznám, že si koupím z obchodu v kelímku, ale pokud se dá, udělám si ji raději doma. I když někdy je těžké koupit vynikající škvarky. Nejraději mám domácí, protože z nich vím vyškvařit i sádlo a ještě budu mít i vynikající pomazánku. Autor: Triniti

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 4.1.2018

Kategorie: Pomazánky, Škvarková

SUROVINY

350 gpomleté vepřové škvarky
3 lžíceplnotučná hořčice
2 ksokurka
1 ksstředně velká cibule
3 ksnatvrdo uvařené vejce
podle chutisůl
podle chutipepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Někdo do škvarkové pomazánky nepřidává kyselou okurku, no já si to bez ní neumím představit. Prostě se tam dokonale hodí, ale sto lidí, sto chutí.
  2. Mleté škvarky smícháme s hořčicí, nadrobno pokrájenou cibulí, nastrouhanou kyselou okurkou a na jemném struhadle nastrouhaným uvařeným vajíčkem.
  3. Ochutíme to celé solí a pepřem a pořádně promícháme.
  4. Nejlepší je škvarková pomazánka když postojí minimálně 2 hodiny v chladničce.
  5. Podáváme s čerstvým pečivem. Dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit