Domácí či kupované, no rozdíl je v tom určitě. Někdy jsme doma dělávali i zabíjačky, kdy se v kuchyni sádlo bez kůže krájelo v plném proudu, smažilo se a pak se bylo uskladněno na horší časy. Z tohoto množství (viz suroviny) vám vyjde cca 700 ml skenice sádla a jedna větší miska voňavučkých škvarků. A můžete se pustit do pečení škvarkových pagáčů nebo si připravit chutnou škvarkovou pomazánku. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Domácí či kupované, no rozdíl je v tom určitě. Někdy jsme doma dělávali i zabíjačky, kdy se v kuchyni sádlo bez kůže krájelo v plném proudu, smažilo se a pak se bylo uskladněno na horší časy. Z tohoto množství (viz suroviny) vám vyjde cca 700 ml skenice sádla a jedna větší miska voňavučkých škvarků. A můžete se pustit do pečení škvarkových pagáčů nebo si připravit chutnou škvarkovou pomazánku. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě