Domácí švestková povidla

Přidal: Emília Raganová, 14.8.2018
Kategorie: Povidla, Zavařeniny, Švestky, Podle ovoce
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
A ještě naše včerejší práce. Obrat, umýt, očistit, rozmixovat a uvařit. Domácí povidla je taková klasika, která u nás nesmí chybět každý rok. Pokud máte mnoho švestek, tak určitě doporučuji uvařit domácí povidla. Do koblih, na chlebíček, do buchet, do omáček .... je to mnohem lepší alternativa, než kupovat z obchodu, kde přidávají různé přísady. Já se řídím heslem, pokud povidla, tak jedině ze švestek a s přídavkem malého množství cukru. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 14.8.2018
Kategorie: Povidla, Zavařeniny, Švestky, Podle ovoce
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
5 kgšvestek
1 kgcukru
KOMENTÁŘE K RECEPTU