Domáci TATRANKY

Přidal: Jasmina Ben, 28.3.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Domáci TATRANKY jako z obchoďáku. Celkem z tohoto množstvi krému je 36 ks tatranek. Autor: Jasmina Ben
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Jasmina Ben, 28.3.2016
Kategorie: Koláče, cukroví, Nepečené dezerty, Dezerty, Chuťovky
SUROVINY
250 gmásla
250 gcukru
3 lžícesolamylu
1 konzervasalko
80 gkakaa
100 gořechu /mletých/
2 bal.dortová oplatka obdélníková
- Ve vodní lázni rozehřejeme máslo, cukr, solamyl, salko, kakao a ořechy. Důkladně promíchame. Vznikne hustejší krém.
- Pripravíme si oplatky. První oplatku potřeme důkladně krémem (i do kraju). Krém je úžasné konzistence, dobře se nanáší. Priklopíme další oplátkou a opět opakujeme nanášení krému. Celkem 3x oplátku natřeme krémem a přiklopíme poslední oplatkou. Zatížíme, já používám navrch pečící papír, na něj prázdný plech a do plechu dám pytlíky s moukou nebo cukrem. Vyrobím takový domácí lis. Dáme do chladu.
KOMENTÁŘE K RECEPTU