Vynikající dort, který jsem objevila na návštěvě u kamarádky ze Slovenska. Tam se to nazývá ,,trasená torta,, nebo ještě i dort hrk-hrk a to proto, protože krém, který je v tomto sladkém dezertu se připravuje bez vaření, bez dlouhé přípravy, bez žádných komplikací jako například sražení s máslem nebo hrudky, .... stačí pouze zatřást v misce všechny suroviny a olééééé krém je na světě. Autor: Marta M.
Vynikající dort, který jsem objevila na návštěvě u kamarádky ze Slovenska. Tam se to nazývá ,,trasená torta,, nebo ještě i dort hrk-hrk a to proto, protože krém, který je v tomto sladkém dezertu se připravuje bez vaření, bez dlouhé přípravy, bez žádných komplikací jako například sražení s máslem nebo hrudky, .... stačí pouze zatřást v misce všechny suroviny a olééééé krém je na světě. Autor: Marta M.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
No! Tak jsme to teda zkusili upéct a musím říct, že něco tak hrozného jsem ještě nejedl. Kecám. Je to skvělé, lahodné a už jsem si to zařadil mezi svůj TOP v kuchařce. Doporučuju.