Celá lednice mi tím voní. Korpus je již asi všeobecně známý. Je to nejlepší recept, jaký existuje na těsto. Bez přidání prášku do pečiva, stačí, když pořádně vyšleháte bílky do pěny a máte vyhráno. Plnila jsem mascarpone krémem, na vrch jsem dělala ganache polevu a zdobila ovocem a čokoládovými vajíčky a tyčinkami. Při zdobení se vyhrajte, já to prostě miluju. Autor: Haanka
Celá lednice mi tím voní. Korpus je již asi všeobecně známý. Je to nejlepší recept, jaký existuje na těsto. Bez přidání prášku do pečiva, stačí, když pořádně vyšleháte bílky do pěny a máte vyhráno. Plnila jsem mascarpone krémem, na vrch jsem dělala ganache polevu a zdobila ovocem a čokoládovými vajíčky a tyčinkami. Při zdobení se vyhrajte, já to prostě miluju. Autor: Haanka
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě