Po delší době jsem si vzpomněla na naši oblíbenou drožďovou pomazánku, tak jsem si řekla, že ji udělám a budeme ji mít k večeři. Je to trochu jiný recept, než většina z nás zná. Naučila se ho kdysi dávno moje maminka na kurzu vaření. Autor: Jitka Smejkalová
Po delší době jsem si vzpomněla na naši oblíbenou drožďovou pomazánku, tak jsem si řekla, že ji udělám a budeme ji mít k večeři. Je to trochu jiný recept, než většina z nás zná. Naučila se ho kdysi dávno moje maminka na kurzu vaření. Autor: Jitka Smejkalová
V receptu je uvedena hořčice a okurky, které jsem tentokrát vynechala. Zároveň jsem místo salámu dala jednu nožičku kvalitního vepřového párku a přidala navíc vajíčko pro ještě lepší a jemnější konzistenci.
Takto připravenou pomazánku naneste na čerstvý chléb, který si můžete upéct podle tohoto receptu, a posypte například zelenou petrželkou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě