Jsem ráda, že už v dětství mě mamka naučila jíst vnitřnosti. Dnes je již raritou najít toho, kdo nemá problém vložit do úst játra nebo srdce. Pokud víte toto jídlo správně připravit, tak nejí o čem. Je to opravdu pochoutka a zadruhé jsou vnitřnosti i zdravé. Připravit je víte na milion způsobů, já vám přináším recept na dušená vepřová játra. K tomu klasická příloha, rýže. Autor: Milka
Jsem ráda, že už v dětství mě mamka naučila jíst vnitřnosti. Dnes je již raritou najít toho, kdo nemá problém vložit do úst játra nebo srdce. Pokud víte toto jídlo správně připravit, tak nejí o čem. Je to opravdu pochoutka a zadruhé jsou vnitřnosti i zdravé. Připravit je víte na milion způsobů, já vám přináším recept na dušená vepřová játra. K tomu klasická příloha, rýže. Autor: Milka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě