Šťavnaté maso s dokonalou chutí, které skvěle zasytí a je vhodné jako rychlý oběd i večeře. Zelenina ho skvěle doplňuje a šťáva zaručuje, že není suché. Tím, že pokrm není vůbec náročný, nebudete kvůli němu muset trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Autor: Alena Borchová
Šťavnaté maso s dokonalou chutí, které skvěle zasytí a je vhodné jako rychlý oběd i večeře. Zelenina ho skvěle doplňuje a šťáva zaručuje, že není suché. Tím, že pokrm není vůbec náročný, nebudete kvůli němu muset trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Autor: Alena Borchová
K tomuto vepřovému masu obvykle dělám vařené brambory nebo kaši. Tentokrát jsem použila tento recept, díky kterému byla kaše nadýchaná, jemná a v ústech se doslova rozplývala.
Maso chutná výborně i druhý den, proto ho obvykle dělám ve větším množství. Pokud byste chtěli, kromě mrkve a fazolek můžete přidat jakoukoliv jinou zeleninu. Skvělý je například hrášek.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě