Pokud máte rádi bábovku, určitě si oblíbíte i tuto verzi jemného koláčku s jahodami. Dá se říci, že je to bábovka na plechu. Měla jsem ještě v mrazničce zásoby (ovoce, jahody) z minulého roku, ale klidně můžete použít i čerstvé ovoce a klidně i více. Já jsem víc neměla, tak jsem dala jen tolik, jak vidíte na fotce. Samozřejmě, pak to bude více šťavnaté. Na vrch bych už nedoporučovala jiné než moučkový cukr. Žádnou čokoládová polevu nebo karamelový dressing, takto je to senzační. Autor: Mineralka
Pokud máte rádi bábovku, určitě si oblíbíte i tuto verzi jemného koláčku s jahodami. Dá se říci, že je to bábovka na plechu. Měla jsem ještě v mrazničce zásoby (ovoce, jahody) z minulého roku, ale klidně můžete použít i čerstvé ovoce a klidně i více. Já jsem víc neměla, tak jsem dala jen tolik, jak vidíte na fotce. Samozřejmě, pak to bude více šťavnaté. Na vrch bych už nedoporučovala jiné než moučkový cukr. Žádnou čokoládová polevu nebo karamelový dressing, takto je to senzační. Autor: Mineralka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
dnes jsem pekla: dala jsem hoodně černého rybízu a skoro o polovinu cukru méně oproti receptu a je fakt výborná. žadná suchá bábovka/ buchta. ta šlehačka dělá svoje