Dvoubarevná šlehačková bábovka na plechu
Pokud máte rádi bábovku, určitě si oblíbíte i tuto verzi jemného koláčku s jahodami. Dá se říci, že je to bábovka na plechu. Měla jsem ještě v mrazničce zásoby (ovoce, jahody) z minulého roku, ale klidně můžete použít i čerstvé ovoce a klidně i více. Já jsem víc neměla, tak jsem dala jen tolik, jak vidíte na fotce. Samozřejmě, pak to bude více šťavnaté. Na vrch bych už nedoporučovala jiné než moučkový cukr. Žádnou čokoládová polevu nebo karamelový dressing, takto je to senzační. Autor: Mineralka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
250 mlsmetana ke šlehání
4 ksvajec
250 gkr. cukr
1 bal.vanilkový cukr
300 gpolohrubá mouka
2 lžičkyprášku do pečiva
šitpkasůl
2 lžícekakaa
150 gjahody
- Jahody nakrájíme na malé kousky nebo dáte celé.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Dvojfarebná šľahačková bábovka na plechu.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schwarz-weißer Sahne-Gugelhupf vom Blech an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Kétszínű tejszínes kuglóf tepsiben.
dnes jsem pekla: dala jsem hoodně černého rybízu a skoro o polovinu cukru méně oproti receptu a je fakt výborná. žadná suchá bábovka/ buchta. ta šlehačka dělá svoje