Dvoubarevné čokoládové pralinky plněné višní z griotky

Recept Dvoubarevné čokoládové pralinky plněné višní z griotky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Ještě v létě jsem nakládala domácí griotku a višně jsem odložila do mrazničky. Teď jsem je vybrala a spotřebovala do domácích čokoládových pralinek. Je to opravdu delikatesa. Autor: Karambola

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU
Čas přípravy:

SUROVINY

tmavá čokoláda
bílá čokoláda
višně

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si silikonovou formu na pralinky.
  2. Tmavou a bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni.
  3. Na dno dáme trochu tmavé čokolády, uložíme vypeckovanú višeň a zakryjeme ji bílou čokoládou.
  4. Necháme při pokojové teplotě trochu ztuhnout a potom odložíme do chladničky. Ze silikonové formy se pralinky dobře vybírají.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit