Plánujete si tyto Vánoce připravit pracny? Vyzkoušejte tento recept, do kterého kromě jiných surovin patří i sádlo. To se postará o to, aby se s těstem dobře pracovalo a aby bylo po upečení křehké a chutné. Autor: Marcela Sácká
Plánujete si tyto Vánoce připravit pracny? Vyzkoušejte tento recept, do kterého kromě jiných surovin patří i sádlo. To se postará o to, aby se s těstem dobře pracovalo a aby bylo po upečení křehké a chutné. Autor: Marcela Sácká
Pracny dělám každé Vánoce. Obvykle používám tento recept, který mě zatím ještě nikdy nezklamal. Těsto je pevné, nelepí se a velmi dobře se z něj dělají různé tvary.
Pracny jsou suchým vánočním cukrovím, proto je můžete klidně dělat i dva týdny před Vánocemi. Po upečení je ale nezapomeňte skladovat v uzavíratelné nádobě a na suchém a chladném místě, aby si zachovaly svou příjemnou chuť.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě