Exkluzivní slané nebo sladké trojúhelníky
Exkluzivní slané nebo sladké trojúhelníky, ze kterých určitě nádivka při pečení nevyteče. Jemně je nadkrojíte tak, abyste měli krásné zářezy před pečením. Během pečení těsto krásně naroste a v těch zářezech zůstane takové jako předtím. Naplnit můžete čímkoliv, stejně jako záviny, které připravujeme z klasického kynutého těsta. Toto těsto je bez kynutí, je z tvarohu, másla a hladké mouky. Pracuje se s ním skvěle, je pružné a vůbec se nelepí. Nejvíce nám doma chutnají s nutellou a s kakaem. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Budeme potřebovat:
500 ghladká mouka
500 gjemný tvaroh
250 gmáslo
špetkasůl
1 ksvejce na potření
Nádivka:
sýr, šunka, čoko krém, ...
KOMENTÁŘE K RECEPTU