Exkluzivní slané nebo sladké trojúhelníky, ze kterých určitě nádivka při pečení nevyteče. Jemně je nadkrojíte tak, abyste měli krásné zářezy před pečením. Během pečení těsto krásně naroste a v těch zářezech zůstane takové jako předtím. Naplnit můžete čímkoliv, stejně jako záviny, které připravujeme z klasického kynutého těsta. Toto těsto je bez kynutí, je z tvarohu, másla a hladké mouky. Pracuje se s ním skvěle, je pružné a vůbec se nelepí. Nejvíce nám doma chutnají s nutellou a s kakaem. Autor: Triniti
Exkluzivní slané nebo sladké trojúhelníky, ze kterých určitě nádivka při pečení nevyteče. Jemně je nadkrojíte tak, abyste měli krásné zářezy před pečením. Během pečení těsto krásně naroste a v těch zářezech zůstane takové jako předtím. Naplnit můžete čímkoliv, stejně jako záviny, které připravujeme z klasického kynutého těsta. Toto těsto je bez kynutí, je z tvarohu, másla a hladké mouky. Pracuje se s ním skvěle, je pružné a vůbec se nelepí. Nejvíce nám doma chutnají s nutellou a s kakaem. Autor: Triniti
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě