Jednoduché a hlavně rychlé. Hrnkový recept na lahodné, jemné a příjemně sladké těsto. Navrch můžete přidat ovoce podle vlastní chuti. Já jsem tentokrát zvolila své broskve ze zahrady, které jsem zavařovala ještě minulý rok. Umím si to představit i s čerstvými malinami nebo jahodami. Určitě vyzkouším, až přijde tato ovocná sezóna. Autor: Jaja79
Jednoduché a hlavně rychlé. Hrnkový recept na lahodné, jemné a příjemně sladké těsto. Navrch můžete přidat ovoce podle vlastní chuti. Já jsem tentokrát zvolila své broskve ze zahrady, které jsem zavařovala ještě minulý rok. Umím si to představit i s čerstvými malinami nebo jahodami. Určitě vyzkouším, až přijde tato ovocná sezóna. Autor: Jaja79
Ovocná bublanina je vždy skvělou volbou. Její příprava je rychlá, přičemž výsledek je tak dobrý, že si ho zamiluje každý člen rodiny či host, kterému koláč naservírujete. Já jsem navrch dávala vlastní zavařené broskve, ale použít můžete i rybíz, borůvky nebo jahody.
Bublaninu můžete připravit na desítky různých způsobů. Pokud byste chtěli kromě tohoto receptu vyzkoušet i jiné, prohlédněte si naši sbírku osmi nejlepších bublanin.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě