Rychlý recept na moravský koláč, který budete mít hotový téměř okamžitě. Místo několika malých koláčků připravíte jeden velký na plech, který následně před podáváním velmi jednoduše nakrájíte. Výsledek je k nerozeznání od originálu. Autor: Jana Pacnerová
Rychlý recept na moravský koláč, který budete mít hotový téměř okamžitě. Místo několika malých koláčků připravíte jeden velký na plech, který následně před podáváním velmi jednoduše nakrájíte. Výsledek je k nerozeznání od originálu. Autor: Jana Pacnerová
Moravské koláče obvykle připravuji podle tohoto receptu, díky kterému jsou nadýchané a velmi chutné. Tentokrát jsem ale chtěla trochu zaexperimentovat, proto jsem se rozhodla pro tento recept na plech. A mohu říct, že jsem udělala dobře. Výsledek je téměř stejný, ale ušetřila jsem spoustu času.
Hotový koláč necháme vychladnout a následně ho nakrájíme na menší kousky. Ty před podáváním můžeme posypat moučkovým cukrem. Výsledné moravské koláčky jsou šťavnaté, křehké a jemné – stejně jako ty tradiční.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě