Tato čokoládová kostka s jemným krémem je dokonalou tečkou za jakýmkoliv obědem. Její příprava je rychlá a jednoduchá. Stačí vám jen trochu trpělivosti a několik základních surovin. Určitě vyzkoušejte. Dezert si zamilujete nejen vy, ale i všichni, kterým ho nabídnete.
Tato čokoládová kostka s jemným krémem je dokonalou tečkou za jakýmkoliv obědem. Její příprava je rychlá a jednoduchá. Stačí vám jen trochu trpělivosti a několik základních surovin. Určitě vyzkoušejte. Dezert si zamilujete nejen vy, ale i všichni, kterým ho nabídnete.
Když nevím, co upéct na neděli nebo oslavu, ve většině případů dělám čokoládovo-krémové kostky podle tohoto receptu. Jsou svěží, nadýchané a velmi chutné. Tentokrát jsem si ale řekla, že vyzkouším něco nového, a rozhodně nelituji.
Na zdobení můžete použít i klasickou šlehačku. Případně koláč podávejte bez dodatečné úpravy. Velmi dobře vypadá i tehdy, když je jen politý čokoládovou polevou. Tu si můžete připravit buď podle výše uvedeného postupu, nebo vyzkoušejte tento recept na polevu, která se při krájení neláme.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě