Extra jemný hrnkový chléb i pro začátečníky, který stačí jen zamíchat vařečkou.
100 x lepší než kupovaný. I když jsou již opatření kvůli viru pomalu na ústupu, buďme stále opatrní a když netřeba, tak obchody z našich plánů vynechejme. I doma si můžete připravit chutné pečivo, dokonce někdy i mnohem lepší. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 hrnek = 250 ml
3 hrnkyhladká mouka
1 lžičkasušené droždí
2 lžičkysůl
1,5 hrnkuvoda
- Před pečením jsem na povrchu udělala tři zářezy nožem. Dobrou chuť.
Dělala jsem už 2x . Poprvé se povedl na 1,podruhé jsem zvojtila teplotu a už nebyl tak krásný,ale chuťově mňamka. Připomíná mi vzhledově Horal z Globusu.Jen tedy nenechávala jsem kynout 8 hodin,protože už po 2 hodinách se zdálo těsto překynuté a stačilo to bohatě.A soli jsem dala poprvé dle receptu a zdál se mi slanější než jsem zvyklá.Tak jsem podruhé dala jen 1,5 lžičky a bylo to chuťově lepší.Asi to záleží na chuti každého.Dávám bodík a přidám i fotku :)